Cultuur Leert Anders VII

Creativiteit is populair! Maar wat is creativiteit precies en waarom is het zo'n belangrijke vaardigheid voor de toekomst? En is creativiteit alleen voorbehouden aan de kunstvakken? Tijdens de conferentie Cultuur Leert Anders VII verkennen we op allerlei manieren creativiteit voor het toekomstige onderwijs; vanuit de wetenschap, vanuit de school, maar ook vanuit uw eigen beleving.

Wij zien u graag bij Cultuur Leert Anders VII op 25 november 2014 in de Reehorst in Ede

Cultuur Leert Anders, en we gaan het nu ook echt anders doen... Althans, anders dan u van ons gewend bent! Astrid Poot neemt ons in de ochtend mee in de wonderlijke wereld van creativiteit. Wat is creativiteit? Is creativiteit belangrijk? Wie is er eigenlijk creatief? En hoe werkt dat creatief proces dan? Daarna trekken we onder leiding van Sander van Duijn in sneltreinvaart door de verschillende fasen van het creatieve proces en ervaren hoe het is om wel of niet creatief te zijn. Wees alvast voorbereid om op het randje van uw comfortzone te staan!

afbeelding

Presentaties/workshops RONDE I & II uit de flyer

PROGRAMMA

09.15 uur Ontvangst

10.00 uur Welkom en mededelingen
10.10 uur Creativiteit in de toekomst
13.00 uur Lunch
14.00 uur RONDE I: presentaties/workshops 1 t/m 10
15.00 uur Koffie/thee
15.15 uur RONDE II: presentaties/workshops 11 t/m 19
16.15 uur Creativiteit en hoe nu verder?
16.30 uur Drankje met hapje

Deelname kostte € 150,- per deelnemer. De eerste twee deelnemers per lidschool van de Vereniging CultuurProfielScholen kunnen kosteloos deelnemen.